body_achtergrond_afbeelding
Nederlands Engels Duits
Een eigen website voor € 395,- all-in!
Afdrukken E-mail
Meest gestelde vragen

Hieronder staat een antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht een specifieke vraag er niet bij staan dan kun je altijd direct contact met ons opnemen.

Wat kost het om een website te laten bouwen?
Het laten bouwen van een standaard website kost bij ons slechts € 395. Hiervoor leveren wij een complete website van A t/m Z, zie ook onze werkwijze. In sommige gevallen reken wij een extra bedrag wanneer de wensen buiten ons standaard pakket vallen. Mocht dat voor jouw wensen het geval zijn, dan zullen we dat vooraf duidelijk aangeven. De ervaring leert dat wij het merendeel van onze klanten van dienst kunnen zijn met een standaard website van slechts € 395.

Hoe lang duurt het om een website te laten bouwen?
De gemiddelde doorlooptijd is 3 weken, gerekend vanaf het moment dat met ons voor het eerst contact wordt opgenomen. Uiteraard hangt de exacte tijd af van veel factoren, zoals: hoe concreet zijn je wensen, hoe complex wordt je website, hoe snel wordt er gereageerd op mailtjes, etc.

Is mijn eigen website te vinden via Google?
Ja. Nadat wij de website hebben gebouwd en opgeleverd, zullen wij de website aanmelden bij Google. Op welke Google pagina de website vervolgens getoond wordt (de zogeheten vindbaarheid) is vooraf niet te garanderen. Dat hangt van enkele factoren af. Tijdens het persoonlijk gesprek kunnen wij nader toelichten waar het allemaal van afhangt.